Naj vam turna smuka postane strast. Spoznajte se z najlepšim zimskim športom.


Doživite z nami zimsko idilo med pobeljenimi vršaci. Za vas izberemo turo primerno vašemu dosedanjemu znanju smučanja in kondicijski pripravljenosti. Svoje znanje, lahko nadgradite tudi v naših tečaj in delavnicah turnega smučanja. Popeljemo vas na izvrstne turnosmučarske tabore. Da bodo smuči bolje tekle pa opravimo tudi servis smuči.


Turnosmučarske ture in tabori

Skupaj bomo raziskovali nova področja. Izberemo mirna, varna pobočja in vrhove s katerih boste lahko navezovali uživaške zavoje. Ponujamo paleto tur in taborov.

Poglej

Turnosmučarski tečaji in delavnice

Za vašo samozavest pri samostojnih turnosmučarskih turah v gorah organiziramo turnosmučarske tečaje, plazovne delavnice in delavnice turnega smučanja.

Poglej

Turnosmučarske ture - pridruzi se skupini

Doživite z nami zimsko idilo med pobeljenimi gorami Slovenije ali tujine. Za vas izberemo turo najbolj primerno snežnim in plazovnim razmeram ter vašemu znanju.

Poglej

Privatne turnosmučarske ture

Izberiti si lastno turnosmučarsko turo, turnosmučarsko prečenje ali večdnevno turno smučarsko doživetje, kjer bo za vaše užitke na belih poljanah skrbel profesionalni gorski vodnik.

Poglej

Servis turne, alpske in tekaške opreme

Da bodo vaše smuči dobro drsele, imele odlično nabrušene robnike in bodo vseh pogledih optimalno pripravljene, nudimo vse vrste servisa v Mojstrani.

Poglej

Kontakt

Za več informacij nas lahko tudi pokličete oziroma nam pošljete elektronsko sporočilo.
Poletna pisarna je odprta od 1.6. do 30.9.